05/03/2019 05/03/2019 Με τον Ρώσο πρωθυπουργό Nμίτρι Μεντβέντεφ συναντήθηκε σήμερα 5 Μαρτίου ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Ο Μεντβέντεφ πραγματοποιεί επίσημη διήμρη επίσκεψη στην Βουλγαρία.  Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τις καλές σχέσεις που υπάρχουν παραδοσιακά μεταξύ του Πατριαρχείου Βουλγαρίας και του Πατριαρχείου της Μόσχας, καθώς και για τα ζητήματα της εκκλησιαστικής ζωής των δύο χωρών. Ο Ντμίτρι...
05 Μαρτίου, 2019 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2019 - 13:10

Στον Πατριάρχη Βουλγαρίας ο Ρώσος πρωθυπουργός

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Βουλγαρίας ο Ρώσος πρωθυπουργός

Με τον Ρώσο πρωθυπουργό Nμίτρι Μεντβέντεφ συναντήθηκε σήμερα 5 Μαρτίου ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.

Ο Μεντβέντεφ πραγματοποιεί επίσημη διήμρη επίσκεψη στην Βουλγαρία.  Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τις καλές σχέσεις που υπάρχουν παραδοσιακά μεταξύ του Πατριαρχείου Βουλγαρίας και του Πατριαρχείου της Μόσχας, καθώς και για τα ζητήματα της εκκλησιαστικής ζωής των δύο χωρών. Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ μετέφερε στον Πατριάρχη Νεόφυτο, τους χαιρετισμούς εκ μέρους του Πατριάρχη Μόσχας κ. Κύριλλο.

Μετά την συνάντηση στο Πατριαρχικό Μέγαρο, ο κ. Μεντβέντεφ και ο Πατράρχης κ. Νεόφυτος επισκέφθηκαν τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι. Στην είσοδο, προσφέρθηκαν στον Ρώσο πρωθυπουργό κεριά, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να τα πάρει τονίζοντας ότι επιθυμεί να τα αγοράσει μόνος του, όπως και έκανε αφήνοντας στο παγκάρι αρκετά βουλγαρικά χαρτονομίσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων