19/02/2020 19/02/2020 Με την Πρέσβη της Γεωργίας στη Σόφια, Ταμάρα Λιλουασβίλι, συναντήθηκε ο συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Γεωργιανή διπλωμάτης ευχαρίστησε τον Επικεφαλής της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για τις καλές σχέσεις με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Γεωργίας, καθώς και για την υποστήριξη στις δραστηριότητες της διπλωματικής αποστολής στη χώρα...
19 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2020 - 15:04

Στον Πατριάρχη Βουλγαρίας η Πρέσβης της Γεωργίας

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Βουλγαρίας η Πρέσβης της Γεωργίας

Με την Πρέσβη της Γεωργίας στη Σόφια, Ταμάρα Λιλουασβίλι, συναντήθηκε ο συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Γεωργιανή διπλωμάτης ευχαρίστησε τον Επικεφαλής της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για τις καλές σχέσεις με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Γεωργίας, καθώς και για την υποστήριξη στις δραστηριότητες της διπλωματικής αποστολής στη χώρα .

Επίσης, πρότεινε την ανταλλαγή φοιτητών μεταξύ της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σόφιας και της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γεωργίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων