05/10/2019 05/10/2019 Με την Πρόεδρο της Ένωσης Επιστημόνων Βουλγαρίας Ντιάνα Πέτκοβα συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας παρέστη και ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος. Η κυρία Πέτκοβα ενημέρωσε τον Μακαριώτατο σχετικά με την πρόσφατη τελετή που διοργάνωσε η Ένωση Επιστημόνων με την...
05 Οκτωβρίου, 2019 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2019 - 16:01

Στον Πατριάρχη Βουλγαρίας η Πρόεδρος της Ένωσης Επιστημόνων

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Βουλγαρίας η Πρόεδρος της Ένωσης Επιστημόνων

Με την Πρόεδρο της Ένωσης Επιστημόνων Βουλγαρίας Ντιάνα Πέτκοβα συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας παρέστη και ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος.

Η κυρία Πέτκοβα ενημέρωσε τον Μακαριώτατο σχετικά με την πρόσφατη τελετή που διοργάνωσε η Ένωση Επιστημόνων με την ευκαιρία της 75ης επετείου από την ίδρυσή της.

Από την πλευρά του ο Πατριάρχης Βουλγαρίας ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της Ένωσης και εξέφρασε την ελπίδα η Βουλγαρία να βγάλει ολοένα και περισσότερους αξιοπρεπείς επιστήμονες με ιδιαίτερο σθένος και ζήλο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές εκατέρωθεν για δημιουργικό έργο καθώς και για την ανάληψη μελλοντικών κοινών πρωτοβουλιών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων