13/11/2020 13/11/2020 Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτου, τα εκκλησιαστικά συμβούλια πέντε Ιερών Ναών στη Σόφια ξεκινούν τη συλλογή δωρεών με αποδέκτες τα παιδιά προσφύγων και μεταναστών. Οι ναοί: Αγίας Σοφίας – Σοφίας του Θεού στο κέντρο της Σόφιας, Γέννησης του Χριστού στο Μλάντοστ, Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού στο Λόζενετς, Γενέθλιον της Θεοτόκου στη...
13 Νοεμβρίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2020 - 16:55

Συλλογή ρούχων από ιερούς ναούς για παιδιά προσφύγων και μεταναστών

Διαδώστε:
Συλλογή ρούχων από ιερούς ναούς για παιδιά προσφύγων και μεταναστών

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτου, τα εκκλησιαστικά συμβούλια πέντε Ιερών Ναών στη Σόφια ξεκινούν τη συλλογή δωρεών με αποδέκτες τα παιδιά προσφύγων και μεταναστών.

Οι ναοί: Αγίας Σοφίας – Σοφίας του Θεού στο κέντρο της Σόφιας, Γέννησης του Χριστού στο Μλάντοστ, Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού στο Λόζενετς, Γενέθλιον της Θεοτόκου στη Λάγκερα και Αγ. Παρασκευής (Πέτκα) στο Ορλάντοβτσι συλλέγουν ρούχα για 200 παιδιά ηλικίας μεταξύ 14 και 18 ετών.

Οι δωρεές γίνονται δεκτές έως τις 19 Νοεμβρίου και στόχος είναι να παραληφθούν από όσους έχουν ανάγκη την παραμονή της Ημέρας της Χριστιανικής Οικογένειας και Νεότητας.

Επικοινωνία: Velina Andonova, τηλ. 0889011962.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων