09/05/2019 09/05/2019 Συλλυπητήρια επιστολή στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο απέστειλε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος για τα θύματα της αεροπορικής συντριβής στο αεροδρόμιο του Shermetievo. Μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος κ.κ. Νεόφυτος αναφέρει: “Μέσα σε αυτή την Πασχάλια περίοδο, όταν οι ψυχές και οι καρδιές μας γεμίζουν με τη χαρά της νίκης επί...
09 Μαΐου, 2019 - 19:25

Συλλυπητήριο γράμμα στον Πατρ. Μόσχας από τον Σόφιας κ.κ. Νεόφυτο

Διαδώστε:
Συλλυπητήριο γράμμα στον Πατρ. Μόσχας από τον Σόφιας κ.κ. Νεόφυτο

Συλλυπητήρια επιστολή στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο απέστειλε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος για τα θύματα της αεροπορικής συντριβής στο αεροδρόμιο του Shermetievo. Μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος κ.κ. Νεόφυτος αναφέρει: “Μέσα σε αυτή την Πασχάλια περίοδο, όταν οι ψυχές και οι καρδιές μας γεμίζουν με τη χαρά της νίκης επί του θανάτου μας έφθασε είδηση ​​του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 40 ανθρώπους στο αεροδρόμιο «Σερεμέτιεβο», στη Μόσχα. Ο Θεός να ενισχύει και να υποστηρίζει τους συγγενείς των χαμένων αδελφών μας στις δύσκολες αυτές στιγμές για αυτούς. Ας είναι αιώνια η μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος της Μόσχας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων