01/02/2023 01/02/2023 Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος υποδέχθηκε σήμερα την Πρέσβη της Γεωργίας στη χώρα Tamara Liluashvili (Ταμάρα Λιλούασβιλι), στο κτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας. Στην αρχή, η Πρέσβης της Γεωργίας μετέφερε τους αδελφικούς χαιρετισμούς του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία προς τον Μακαριώτατο κ.κ. Νεόφυτο. Με αφορμή τη λήξη της θητείας της, η κ. Λιλούασβιλι ευχαρίστησε τον...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 - 14:36

Συνάντηση του Πατριάρχη Νεοφύτου με την Πρέσβη της Γεωργίας στη Βουλγαρία

Διαδώστε:
Συνάντηση του Πατριάρχη Νεοφύτου με την Πρέσβη της Γεωργίας στη Βουλγαρία

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος υποδέχθηκε σήμερα την Πρέσβη της Γεωργίας στη χώρα Tamara Liluashvili (Ταμάρα Λιλούασβιλι), στο κτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας.

Στην αρχή, η Πρέσβης της Γεωργίας μετέφερε τους αδελφικούς χαιρετισμούς του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία προς τον Μακαριώτατο κ.κ. Νεόφυτο. Με αφορμή τη λήξη της θητείας της, η κ. Λιλούασβιλι ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο και την Ιερά Σύνοδο για τις καλές σχέσεις που είχαν την τελευταία τετραετία.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ορισμένα σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν στα χρόνια της θητείας της ως Πρέσβη.

Από τη μεριά του ο Προκαθήμενος της εν Βουλγαρία Ορθοδόξου Εκκλησίας ευχήθηκε στην Πρέσβη υγεία, ευημερία και επιτυχία σε κάθε νέα προσπάθεια. Η κ. Λιλούασβιλι εξέφρασε ότι η Βουλγαρία αφήνει βαθιά σημάδια στην καρδιά της.

 

Με πληροφορίες και φωτογραφίες (bg-patriarshia.bg  Angel Karadakov)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων