18/05/2023 18/05/2023 Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος υποδέχθηκε σήμερα την Oras Mahmoud, Πρέσβη της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στη χώρα, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η Oras Mahmud τόνισε τις καλές σχέσεις μεταξύ Βουλγαρίας και Συρίας και εξέφρασε τη μεγάλη του ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια που παρείχε η εν Βουλγαρία Ορθόδοξη...
18 Μαΐου, 2023 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2023 - 21:21

Συνάντηση του Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεοφύτου με την Πρέσβη της Συρίας στη χώρα

Διαδώστε:
Συνάντηση του Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεοφύτου με την Πρέσβη της Συρίας στη χώρα

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος υποδέχθηκε σήμερα την Oras Mahmoud, Πρέσβη της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στη χώρα, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η Oras Mahmud τόνισε τις καλές σχέσεις μεταξύ Βουλγαρίας και Συρίας και εξέφρασε τη μεγάλη του ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια που παρείχε η εν Βουλγαρία Ορθόδοξη Εκκλησία στη Συρία μετά τον σεισμό στη χώρα, ο οποίος στοίχισε τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων και κατέστρεψε πολλούς οικισμούς.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στην Πρέσβη καλή επιτυχία στην θητεία της, και εξέφρασε την ελπιδα του για περισσότερη συνεργασία και κοινές δραστηριότητες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Επίσκοπος Μελενίκου κ. Γεράσιμος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου και ο Επίσκοπος Μπελογκρντσίκ κ. Πολύκαρπος.

Πηγή: bg-patriarshia.bg (Angel Karadakov)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων