15/03/2022 15/03/2022 Συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού και έκθεση με αφορμή την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου διοργανώνει στις 24 Μαρτίου 2022 το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Γεννήσεως Χριστού Σόφιας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 6:30 μ.μ. στο οίκημα με την επωνυμία TERA στη συνοικία Μλάντοστ 1 της πρωτεύουσας. Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα Τα κονδύλια της εκδήλωσης θα...
15 Μαρτίου, 2022 - 20:54
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2022 - 20:53

Συναυλία και έκθεση φιλανθρωπικού σκοπού για ανέγερση ενοριακού κέντρου

Διαδώστε:
Συναυλία και έκθεση φιλανθρωπικού σκοπού για ανέγερση ενοριακού κέντρου

Συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού και έκθεση με αφορμή την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου διοργανώνει στις 24 Μαρτίου 2022 το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Γεννήσεως Χριστού Σόφιας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 6:30 μ.μ. στο οίκημα με την επωνυμία TERA στη συνοικία Μλάντοστ 1 της πρωτεύουσας.

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

Τα κονδύλια της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανέγερση ενοριακού κέντρου στον ναό, προκειμένου να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες πνευματικές ανάγκες των ενοριτών της νεότητας.

Το Πατριαρχείο Βουλγαρίας και εκ του Ιερού Ναού προσκαλούν όλους τους ευσεβείς χριστιανούς να παρακολουθήσουν τη συναυλία, να μοιραστούν μαζί τους τη χαρά του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και να στηρίξουν αυτό το ευσεβές έργο ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Μετά το τέλος της συναυλίας θα πωληθούν έργα τέχνης -πάντα για τον ίδιο σκοπό- εντός του ναού, ενώ για όσους επιθυμούν να κάνουν δωρεά θα υπάρχει και τραπεζικός λογαριασμός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων