10/12/2019 10/12/2019 Με τον Γενικό Διευθυντή της δημόσιας Βουλγαρικής τηλεόρασης κ. Εμίλ Σοσλούκοφ συναντήθηκε σήμερα,  ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Κατά τη διάρκεια της συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών ο κ. Σοσλούκοφ παρουσίασε στον Μακαριώτατο κ.κ. Νεόφυτο τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας και της δημόσιας τηλεόρασης. Συγκεκριμένα παρουσίασε τη δημιουργία προγραμμάτων που θα έχουν ενημερωτικό...
10 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2019 - 16:27

Συνεργασία Εκκλησίας και δημόσιας τηλεόρασης στη Βουλγαρία

Διαδώστε:
Συνεργασία Εκκλησίας και δημόσιας τηλεόρασης στη Βουλγαρία

Με τον Γενικό Διευθυντή της δημόσιας Βουλγαρικής τηλεόρασης κ. Εμίλ Σοσλούκοφ συναντήθηκε σήμερα,  ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών ο κ. Σοσλούκοφ παρουσίασε στον Μακαριώτατο κ.κ. Νεόφυτο τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας και της δημόσιας τηλεόρασης. Συγκεκριμένα παρουσίασε τη δημιουργία προγραμμάτων που θα έχουν ενημερωτικό περιεχόμενο, που θα αφορούν τις δραστηριότητες της Εκκλησίας της Βουλγαρίας και όχι μόνο. Παράλληλα εξέφρασε τη πεποίθηση του για τη δημιουργία εκπομπών πνευματικού και ιστορικού χαρακτήρα.

Στο τραπέζι τέθηκε και το ζήτημα των απευθείας μεταδόσεων κατά τη διάρκεια λατρευτικών εκδηλώσεων, τις οποίες φιλοξενεί η δημόσια τηλεόραση της γείτονος χώρας.

Από τη πλευρά το ο κ.κ. Νεόφυτος ευχαρίστησε τη δημόσια τηλεόραση για τη πρωτοβουλία της να διευρύνει το πνευματικό της πρόγραμμα, καθώς επίσης και να δώσει τηλεοπτικό χρόνο στη φωνή της Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων