20/01/2021 20/01/2021 Με μία λιτή προσευχή στο παρεκκλήσι της Πατριαρχικής Κατοικίας στην Σόφια, αναμένεται να εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος, αύριο 21 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Νεοφύτου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πατριαρχείου, ο Μακαριώτατος καλεί το ποίμνιό του να προσευχηθεί μαζί του για...
20 Ιανουαρίου, 2021 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2021 - 11:40

Τα ονομαστήρια του Πατριάρχη Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Πατριάρχη Βουλγαρίας

Με μία λιτή προσευχή στο παρεκκλήσι της Πατριαρχικής Κατοικίας στην Σόφια, αναμένεται να εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος, αύριο 21 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Νεοφύτου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πατριαρχείου, ο Μακαριώτατος καλεί το ποίμνιό του να προσευχηθεί μαζί του για υγεία, ευημερία και ταχεία ανάρρωση από την πανδημία και να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο εκείνους που υπέφεραν από τις πλημμύρες της περασμένης εβδομάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων