30/04/2021 30/04/2021 Την τελετή αναπαράστασης του Νιπτήρος πραγματοποίησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Στάρα Ζαγκόρας κ. Κυπριανός, αφού τέλεσε τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Στάρα Ζαγκόρα. Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, στην τελετή συμμετείχαν 12 ιερείς. «Ας προετοιμαστούμε για τα δεινά που θα πρέπει...
30 Απριλίου, 2021 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2021 - 12:41

Τελετή Νιπτήρος στη Στάρα Ζαγκόρα

Διαδώστε:
Τελετή Νιπτήρος στη Στάρα Ζαγκόρα

Την τελετή αναπαράστασης του Νιπτήρος πραγματοποίησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Στάρα Ζαγκόρας κ. Κυπριανός, αφού τέλεσε τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Στάρα Ζαγκόρα. Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, στην τελετή συμμετείχαν 12 ιερείς.

«Ας προετοιμαστούμε για τα δεινά που θα πρέπει να περάσει ο καθένας απόψε. Τα βάσανα που θα περάσουν μέσα από το Ιερό Ευαγγέλιο, επειδή ο Χριστός έχει ήδη προδοθεί για να καταδικασθεί, να πληγωθεί και να σταυρωθεί για τις αμαρτίες μας. Είθε ο Θεός να σας ευλογήσει, και να δίνει ειρήνη, καλοσύνη και υπακοή. Ας είμαστε όλοι μαζί στο ναό του Θεού, έτσι ώστε μαζί να μπορέσουμε να περπατήσουμε στο μονοπάτι προς τον Γολγοθά του Σωτήρα μας, Λόρδου Ιησού Χριστού », ο ιεράρχης απευθύνθηκε στους πιστούς.

Επιμέλεια-Μετάφραση από το bg-patriarshia.bg: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων