05/09/2021 05/09/2021 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως (Πλόβδιβ) Νικολάου, ο Θεοφ. Επίσκοπος Ζνεπόλεως Αρσένιος (βοηθός του Μητροπολίτη), τέλεσε στις 3 Σεπτεμβρίου την ορκωμοσία 130 στρατιωτών στην 61η Ταξιαρχία Μηχανικού Στρυάμας μπροστά από το μνημείο του Ιβάν Τάνκοφ (πιο γνωστό ως Μποριμπέτσκατα) κοντά στην πόλη Κλισούρα. Στην τελετή παρευρέθηκαν: ο Διοικητής της Ταξιαρχίας, ο Πρόεδρος του...
05 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:22

Τελετή ορκωμοσίας στην 61η Ταξιαρχία Μηχανικού του Βουλγάρικου Στρατού

Διαδώστε:
Τελετή ορκωμοσίας στην 61η Ταξιαρχία Μηχανικού του Βουλγάρικου Στρατού

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως (Πλόβδιβ) Νικολάου, ο Θεοφ. Επίσκοπος Ζνεπόλεως Αρσένιος (βοηθός του Μητροπολίτη), τέλεσε στις 3 Σεπτεμβρίου την ορκωμοσία 130 στρατιωτών στην 61η Ταξιαρχία Μηχανικού Στρυάμας μπροστά από το μνημείο του Ιβάν Τάνκοφ (πιο γνωστό ως Μποριμπέτσκατα) κοντά στην πόλη Κλισούρα.

Στην τελετή παρευρέθηκαν: ο Διοικητής της Ταξιαρχίας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Karlovo, βουλευτές της περιοχής, ο Πρόεδρος του Στρατιωτικού Δικαστηρίου της Φιλιππούπολης, η Δήμαρχος της Κλισούρας, αξιωματικοί και συγγενείς των νεοσύλλεκτων.

Ο Επίσκοπος ευχήθηκε οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες να εμπνευστούν από το παράδειγμα των ένδοξων προγόνων τους και να έχουν το ίδιο πατριωτικό πνεύμα στις καρδιές τους.

Ο Επίσκοπος Ζνεπόλεως μεταβίβασε, επίσης, τις ευλογίες, τις ευχές και τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πλόβδιβ Νικολάου.

 

Περισσότερες φωτογραφίες: https://www.flickr.com/photos/188979811@N04/albums/72157719766169688

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων