29/02/2024 29/02/2024 Με την ευλογία του Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικολάου, ο Επίσκοπος Ζνεπόλεως κ. Αρσενίου έθεσε, χθες, τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Χάσκοβο Βουλγαρίας. Στην κατάθεση του θεμελίου λίθου παρευρέθηκαν ο διοικητής της Δεύτερης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Tundzhan, Ταξίαρχος Stanimir Hristov, ο διοικητής του 31ου Μηχανοποιημένου Τάγματος, Αντισυνταγματάρχης Ivan Bonev, ο Αντιδήμαρχος Χάσκοβο κ....
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2024 - 12:14

Τέθηκε ο θεμέλιος λίθος για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Χάσκοβο Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Τέθηκε ο θεμέλιος λίθος για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Χάσκοβο Βουλγαρίας

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικολάου, ο Επίσκοπος Ζνεπόλεως κ. Αρσενίου έθεσε, χθες, τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Χάσκοβο Βουλγαρίας.

Στην κατάθεση του θεμελίου λίθου παρευρέθηκαν ο διοικητής της Δεύτερης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Tundzhan, Ταξίαρχος Stanimir Hristov, ο διοικητής του 31ου Μηχανοποιημένου Τάγματος, Αντισυνταγματάρχης Ivan Bonev, ο Αντιδήμαρχος Χάσκοβο κ. Dinko Tenev, διοικητές, αξιωματικοί και στρατιώτες.

Τους ύμνους απέδωσε η μητροπολιτική χορωδία “Άγιος Ερμής ο Απόστολος”.

Ο Επίσκοπος κ. Αρσένιος μετέφερε σε όλους την ευλογία του Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικόλαο, και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο καλό και θεάρεστο εγχείρημα για την ανέγερση του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων