31/05/2022 31/05/2022 Με ένα θεατρικό εμπνευσμένο από τη ζωή του Αγίου Ιακώβου του Τσαλίκη ολοκληρώθηκε στις 28 Μαΐου η κατηχητική χρονιά στο Κυριακάτικο Σχολείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στο Βιδίνιο της Βουλγαρίας.  Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βιδινίου κ. Δανιήλ, τα παιδιά της ομάδας θεάτρου και κουκλοθεάτρου του κατηχητικού παρουσίασαν επί σκηνής...
31 Μαΐου, 2022 - 17:39
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2022 - 17:27

Θεατρικό για τη ζωή του Αγίου Ιακώβου του Τσαλίκη από τα κατηχητόπουλα στο Βιδίνιο της Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Θεατρικό για τη ζωή του Αγίου Ιακώβου του Τσαλίκη από τα κατηχητόπουλα στο Βιδίνιο της Βουλγαρίας

Με ένα θεατρικό εμπνευσμένο από τη ζωή του Αγίου Ιακώβου του Τσαλίκη ολοκληρώθηκε στις 28 Μαΐου η κατηχητική χρονιά στο Κυριακάτικο Σχολείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στο Βιδίνιο της Βουλγαρίας. 

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βιδινίου κ. Δανιήλ, τα παιδιά της ομάδας θεάτρου και κουκλοθεάτρου του κατηχητικού παρουσίασαν επί σκηνής το έργο:

«Ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης – σύντομες διηγήσεις, διδασκαλίες και μαρτυρίες».

Στη γιορτή παρευρέθησαν γονείς και καλεσμένοι, μπροστά στους οποίους τα παιδιά μοιράστηκαν με ενθουσιασμό όσα έμαθαν για τη ζωή, τις διδασκαλίες και τις μαρτυρίες των θαυμάτων του Αγίου Ιακώβου Τσαλίκη κατά τη διάρκεια της ζωής του και μετά την κοίμησή του.

Τέλος, ο Μητροπολίτης Δανιήλ χαιρέτησε τα παιδιά και ευχήθηκε να μάθουν από τη ζωή του Αγίου Ιακώβου του Τσαλίκη, ενός σύγχρονου αγίου που μαρτυρεί και μας διαβεβαιώνει με τη ζωή του ότι ο Θεός είναι κοντά μας, μας αγαπά και αποκαλύπτεται σε όσους Τον αναζητούν ειλικρινά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων