25/01/2021 25/01/2021 “Νομίζω ότι είναι καιρός πλέον να εξετάσουμε το ζήτημα της αναγνώρισης των Ιερέων που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του κομμουνισμού”, υπογράμμισε ο Μητροπολίτης Λόβετς, του Πατριαρχείου Βουλγαρίας κ. Γαβριήλ. Μιλώντας στην εκπομπή “Θρησκεία σήμερα” του δικτύου bnt.bg ο Μητροπολίτης Γαβριήλ κάλεσε επίσης όλους τους ερευνητές, του καθηγητές ιστορίας, του φοιτητές, αλλά και όλους όσοι έχουν...
25 Ιανουαρίου, 2021 - 9:06
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2021 - 8:24

“Τιμώντας τους Ιερείς, που έπεσαν θύματα του κομμουνισμού”

Διαδώστε:
“Τιμώντας τους Ιερείς, που έπεσαν θύματα του κομμουνισμού”

“Νομίζω ότι είναι καιρός πλέον να εξετάσουμε το ζήτημα της αναγνώρισης των Ιερέων που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του κομμουνισμού”, υπογράμμισε ο Μητροπολίτης Λόβετς, του Πατριαρχείου Βουλγαρίας κ. Γαβριήλ.

Μιλώντας στην εκπομπή “Θρησκεία σήμερα” του δικτύου bnt.bg ο Μητροπολίτης Γαβριήλ κάλεσε επίσης όλους τους ερευνητές, του καθηγητές ιστορίας, του φοιτητές, αλλά και όλους όσοι έχουν πληροφορίες για τα μαρτύρια των ιερέων, που έπεσαν θύματα του αθεϊστικού κομμουνιστικού καθεστώτος, να στείλουν τις μαρτυρίες τους στην Μητρόπολη Λόβετς, ώστε να αποδοθεί τιμή στη μνήμη τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων