07/04/2019 07/04/2019 Την Ιερά Μονή Μπαχκόβου επισκέφθηκε στα μέσα της εβδομάδος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Στάινμεϊερ και οι ακόλουθοι του στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος της επίσκεψής του στη Βουλγαρία. Τον υψηλό προσκεκλημένο υποδέχτηκαν στην είσοδο της μονής ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Βελίκης κ. Σιώνιος και ο ηγούμενος της μονής. Ο θεοφιλ΄ςστατος κ. Σιώνιος ξενάγησε...
07 Απριλίου, 2019 - 8:23

Την Μονή Μπαχκόβου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Γερμανίας

Διαδώστε:
Την Μονή Μπαχκόβου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Γερμανίας

Την Ιερά Μονή Μπαχκόβου επισκέφθηκε στα μέσα της εβδομάδος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Στάινμεϊερ και οι ακόλουθοι του στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος της επίσκεψής του στη Βουλγαρία. Τον υψηλό προσκεκλημένο υποδέχτηκαν στην είσοδο της μονής ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Βελίκης κ. Σιώνιος και ο ηγούμενος της μονής. Ο θεοφιλ΄ςστατος κ. Σιώνιος ξενάγησε τον Γερμανό Πρόεδρο στους χώρους της μονής και αναφέρθηκε εκτενώς στη συμβολή της βουλγαρικής εκκλησίας στη διατήρηση της ενότητας του βουλγαρικού λαού που απορρέει από την ορθόδοξη πίστη. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο και τους πατέρες τη μονής για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν και ευχήθηκε όπως συνεχίσουν το πνευματικό και κοινωνικό τους έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων