14/07/2019 14/07/2019 Στις 12 Ιουλίου η Εκκλησία της Βουλγαρίας τιμά μια από της σεβάσμιες Εικόνες της Θεοτόκου, αυτή της Παναγίας της Τριχερούσας. Στην Ιερά Μονή του Τρίϊαν όπου φυλάσσεται η Ιερά Εικόνα τελέστηκε πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπελογκραντσίκ κ. Πολυκάρπου. Την κυριώνυη ημέρα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Πολυκάρπου, ο...
14 Ιουλίου, 2019 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2019 - 11:36

Την Παναγία Τριχερούσα τίμησαν στη Μονή Τρόιαν

Διαδώστε:
Την Παναγία Τριχερούσα τίμησαν στη Μονή Τρόιαν

Στις 12 Ιουλίου η Εκκλησία της Βουλγαρίας τιμά μια από της σεβάσμιες Εικόνες της Θεοτόκου, αυτή της Παναγίας της Τριχερούσας.

Στην Ιερά Μονή του Τρίϊαν όπου φυλάσσεται η Ιερά Εικόνα τελέστηκε πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπελογκραντσίκ κ. Πολυκάρπου.

Την κυριώνυη ημέρα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Πολυκάρπου, ο οποίος εκπροσώπησε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο.

Στο κήρυγμά του μεταξύ άλλων ο Θεοφιλέστατος τόνισε πως: “Η Παναγία η Τριχερούσα να μας σκεπάζει και να μας ευλογεί πάντα και να πρεσβεύει για τη σωτηρία όλων μας στον Σωτήρα Υιό της.

     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων