18/12/2019 18/12/2019 Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτου , ο βοηθός του Πατριάρχη, Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος επισκέφθηκε στα παιδιά που διαμένουν στο Κέντρο Προσωρινής Στέγασης «Αγία Σοφία» στη Σόφια. Το κέντρο αυτό που βρίσκεται στην βουλγαρική πρωτεύουσα στεγάζει άστεγα και ορφανά παιδιά για περίπου τρεις μήνες μέχρι να βρεθεί μόνιμη κατοικία. Τα παιδιά καλωσόρισαν...
18 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2019 - 8:58

Το Πατρ. Βουλγαρίας κοντά σε άστεγα και ορφανά παιδιά

Διαδώστε:
Το Πατρ. Βουλγαρίας κοντά σε άστεγα και ορφανά παιδιά

Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτου , ο βοηθός του Πατριάρχη, Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος επισκέφθηκε στα παιδιά που διαμένουν στο Κέντρο Προσωρινής Στέγασης «Αγία Σοφία» στη Σόφια.

Το κέντρο αυτό που βρίσκεται στην βουλγαρική πρωτεύουσα στεγάζει άστεγα και ορφανά παιδιά για περίπου τρεις μήνες μέχρι να βρεθεί μόνιμη κατοικία.

Τα παιδιά καλωσόρισαν τον Επίσκοπο και τους άλλους Ιεράρχες με ποιήματα και τραγούδια. Ενώ από την πλευρά του ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος τους μοίρασε γλυκά και δώρα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων