02/06/2020 02/06/2020 Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου διανεμήθηκαν χθες, Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, δώρα σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, προκειμένου να τα δώσουν στα παιδιά τους. Συνολικά δόθηκαν 700 πακέτα με εικόνες, εκπαιδευτικά βιβλία, και παιχνίδια για τα παιδιά των ιατρών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας. Εθελοντές...
02 Ιουνίου, 2020 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2020 - 8:58

Το Πατρ. Βουλγαρίας τιμά τους γιατρούς

Διαδώστε:
Το Πατρ. Βουλγαρίας τιμά τους γιατρούς

Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου διανεμήθηκαν χθες, Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, δώρα σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, προκειμένου να τα δώσουν στα παιδιά τους.

Συνολικά δόθηκαν 700 πακέτα με εικόνες, εκπαιδευτικά βιβλία, και παιχνίδια για τα παιδιά των ιατρών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας.
Εθελοντές της Ορθοδόξου Εκκλησίας ευχαρίστησαν γιατρούς και νοσηλευτές για την συνεισφορά τους και τους εξέφρασαν τις ευχές του Πατριάρχη για υγεία στις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων