28/06/2019 28/06/2019 Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής της πόλης Πέρνικ συμμετείχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος την Τρίτη 26 Ιουνίου. Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου και αναφέρθηκε στη συμβολή της πόλης για την ευρύτερη περιοχή. Τέλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της πόλης για τη πρόσκληση. Νωρίτερα είχε...
28 Ιουνίου, 2019 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2019 - 9:11

Το Πατρ. Βουλγαρίας τίμησε τα 90 χρόνια ζωής του Πέρνικ

Διαδώστε:
Το Πατρ. Βουλγαρίας τίμησε τα 90 χρόνια ζωής του Πέρνικ

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής της πόλης Πέρνικ συμμετείχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος την Τρίτη 26 Ιουνίου.

Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου και αναφέρθηκε στη συμβολή της πόλης για την ευρύτερη περιοχή. Τέλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της πόλης για τη πρόσκληση.

Νωρίτερα είχε τελεσθεί Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Ο βασιλιάς της Βουλγαρίας Μπόρις Γ’ με το Βασιλικό Διάταγμα 402 της 26 Ιουνίου 1929 είχε αναγνωρίσει επίσημα το Πέρνικ ως πόλη.

τ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων