29/11/2023 29/11/2023 Το Γραφείο της Ιεράς Συνόδου της εν Βουλγαρία Ορθοδόξου Εκκλησίας ανακοινώνει ότι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος νοσηλεύεται στη Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία (ΜΜΑ) στη Σόφια με πνευμονική νόσο. “Καλούμε τον κλήρο και τον πιστό λαό να προσευχηθούν ολόψυχα για την ταχεία ανάρρωση και αποκατάσταση του Μακαριωτάτου, καθώς και να δεχτούν ως αξιόπιστες μόνο τις...
29 Νοεμβρίου, 2023 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2023 - 12:58

Το Πατριαρχείο Βουλγαρίας για την κατάσταση υγείας του Πατριάρχη Νεοφύτου

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Βουλγαρίας για την κατάσταση υγείας του Πατριάρχη Νεοφύτου

Το Γραφείο της Ιεράς Συνόδου της εν Βουλγαρία Ορθοδόξου Εκκλησίας ανακοινώνει ότι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος νοσηλεύεται στη Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία (ΜΜΑ) στη Σόφια με πνευμονική νόσο.

“Καλούμε τον κλήρο και τον πιστό λαό να προσευχηθούν ολόψυχα για την ταχεία ανάρρωση και αποκατάσταση του Μακαριωτάτου, καθώς και να δεχτούν ως αξιόπιστες μόνο τις πληροφορίες που ανακοίνωσε η Ιερά Σύνοδος της εν Βουλγαρία Ορθοδόξου Εκκλησίας“, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων