24/12/2019 24/12/2019 Για μια ακόμη χρονιά τα παιδιά του σχολείου της Κυριακής στην ενοριακή εκκλησία, “St. Georgi Pobedonosets”, Petrich, διοργάνωσαν ένα φιλανθρωπικό παζάρι που έλαβε χώρα την Κυριακή. “Ο Θεός ας παραχωρεί υγεία, χαρά, ειρήνη και χάρη για όλους μας. Ας γιορτάσουμε τις Κυριακές σχολικές διακοπές, να δούμε τι κατάφεραν τα παιδιά μας στη χειροτεχνία κατά τη...
24 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2019 - 22:02

Το σχολείο της Κυριακής

Διαδώστε:
Το σχολείο της Κυριακής

Για μια ακόμη χρονιά τα παιδιά του σχολείου της Κυριακής στην ενοριακή εκκλησία, “St. Georgi Pobedonosets”, Petrich, διοργάνωσαν ένα φιλανθρωπικό παζάρι που έλαβε χώρα την Κυριακή.

“Ο Θεός ας παραχωρεί υγεία, χαρά, ειρήνη και χάρη για όλους μας. Ας γιορτάσουμε τις Κυριακές σχολικές διακοπές, να δούμε τι κατάφεραν τα παιδιά μας στη χειροτεχνία κατά τη διάρκεια του έτους, να δουν τη δουλειά τους και να σεβαστούν τις προσπάθειές τους», δήλωσε ο επίσκοπος της πνευματικής περιοχής του Πέτριντ, ο Πρ. Παύλος Μιλουσέφ.

 

Εξέφρασε την επιθυμία, τα παιδιά να πηγαίνουν πιο συχνά στον Ναό και για πολλά ακόμα χρόνια να συγκεντρώνουν ανθρώπους στο σχολείο της Κυριακής, το οποίο ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια με την ευλογία του Μητροπολίτη Ναθαναήλ.

“Ας μεταφερθούμε νοερά στη Βηθλεέμ, που ήταν μια μικρή πόλη, και φανταστείτε μια φάτνη, μια αποθήκη. Είναι ένα θαύμα. Αυτή η χαρά που διακηρύσσεται μας φέρνει σήμερα πίσω σε αυτή τη μικρή πόλη που έχει γίνει μια πόλη ειρήνης. Και όλα όσα συνέβησαν, συνέβησαν από τη μεγάλη αγάπη του Θεού “, δήλωσε ο επίσκοπος. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με μια συναυλία από τα παιδιά του σχολείου, με θέμα τις κύριες σκηνές από τα Χριστούγεννα.

 

 

Τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, η Κυριακή Σχολή θα είναι 10 ετών. Με τα χρόνια, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλά πνευματικά κέντρα στην πνευματική συνοικία του Πετρίχτ, όπου δεκάδες παιδιά μαθαίνουν και ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στην πίστη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων