11/06/2022 11/06/2022 Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων ιερέων, εργαζομένων και δωρητών της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας τέλεσε ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος στο τέλος του Εσπερινού που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Σοφίας την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022. Έψαλλαν ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας Άγγελ Μλαντένοφ και ο Επικεφαλής του Τμήματος Πολιτισμού Αντρέι Κασάμποφ, ενώ...
11 Ιουνίου, 2022 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2022 - 15:20

Τρισάγιο για τους κεκοιμημένους της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τους κεκοιμημένους της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας

Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων ιερέων, εργαζομένων και δωρητών της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας τέλεσε ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος στο τέλος του Εσπερινού που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Σοφίας την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022.

Έψαλλαν ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας Άγγελ Μλαντένοφ και ο Επικεφαλής του Τμήματος Πολιτισμού Αντρέι Κασάμποφ, ενώ παρέστησαν και συμπροσευχήθηκαν εργαζόμενοι της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας.

«Είθε ο Θεός να συγχωρέσει όλους τους κεκοιμημένους. Το βασίλειό τους είναι στους ουρανούς!», ανέφερε ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος μετά το πέρας του Τρισαγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων