09/11/2021 09/11/2021 Στον Άγιο Δημήτριο είναι αφιερωμένο το 19ο τεύχος της Εφημερίδας της Βουλγάρικης Ορθόδοξης Εκκλησίας, που κυκλοφόρησε αυτό το μήνα. Συγκεκριμένα, το κύριο θέμα της έκδοσης αναφέρεται στην θαυματουργή εύρεση των θαυματουργών ιερών λειψάνων του Αγίου Δημητρίου εκ Θεσσαλονίκης. Στη σελίδα 6 μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε το θέμα με τίτλο «Ο θαυματουργός της Ρίλας στη μνήμη...
09 Νοεμβρίου, 2021 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2021 - 20:34

Βουλγαρία: Αφιερωμένο στον Άγιο Δημήτριο το νέο τεύχος της Εφημερίδας της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Βουλγαρία: Αφιερωμένο στον Άγιο Δημήτριο το νέο τεύχος της Εφημερίδας της Εκκλησίας

Στον Άγιο Δημήτριο είναι αφιερωμένο το 19ο τεύχος της Εφημερίδας της Βουλγάρικης Ορθόδοξης Εκκλησίας, που κυκλοφόρησε αυτό το μήνα. Συγκεκριμένα, το κύριο θέμα της έκδοσης αναφέρεται στην θαυματουργή εύρεση των θαυματουργών ιερών λειψάνων του Αγίου Δημητρίου εκ Θεσσαλονίκης.

Στη σελίδα 6 μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε το θέμα με τίτλο «Ο θαυματουργός της Ρίλας στη μνήμη του λαού», που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη της Ρίλας, τον βίο και τα θαύματά του, ενώ στις επόμενες σελίδες υπάρχουν ακόμα πολλά ενδιαφέροντα κείμενα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκδοση του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα των εκδόσεων στο Facebook: https://www.facebook.com/Synodalpress/

Η Εφημερίδα της Εκκλησίας διανέμεται σε ορθόδοξους ναούς και εκκλησιαστικά καταστήματα, καθώς και με συνδρομή. Η τιμή της είναι μόλις 0,70 BGN, δηλ. περίπου 35 λεπτά του ευρώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων