17/10/2021 17/10/2021 Αγιασμό σε 18 νέα ασθενοφόρα, που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε 11 ιατρικά κέντρα έκτακτης ανάγκης στη χώρα, τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, κατόπιν αιτήματος του Υπουργού Υγείας της Βουλγαρίας κ. Stoycho Katsarov και με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας και Μητροπολίτη Σοφίας κ.κ. Νεοφύτου. Επιμέλεια: Συμεών Τριανταφυλλίδης Μετά...
17 Οκτωβρίου, 2021 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2021 - 10:02

Βουλγαρία: Αγιασμός σε 18 νέα ασθενοφόρα

Διαδώστε:
Βουλγαρία: Αγιασμός σε 18 νέα ασθενοφόρα

Αγιασμό σε 18 νέα ασθενοφόρα, που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε 11 ιατρικά κέντρα έκτακτης ανάγκης στη χώρα, τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, κατόπιν αιτήματος του Υπουργού Υγείας της Βουλγαρίας κ. Stoycho Katsarov και με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας και Μητροπολίτη Σοφίας κ.κ. Νεοφύτου.

Επιμέλεια: Συμεών Τριανταφυλλίδης

Μετά τον Αγιασμό, ο Θεοφιλέστατος κ. Πολύκαρπος δώρισε εκ μέρους του Μακαριώτατου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου για κάθε αυτοκίνητο μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου και ένα εκκλησιαστικό ημερολόγιο για το έτος 2022.

Επίσης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος ευχήθηκε τα ασθενοφόρα να χρησιμοποιηθούν με σκοπό να σώσουν πολλές ζωές.

Τα ασθενοφόρα αγοράστηκαν στο πλαίσιο του έργου “Υποστήριξη για την ανάπτυξη του συστήματος έκτακτης ιατρικής περίθαλψης”, που χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Αναπτυσσόμενες Περιφέρειες 2014-2020”. Αυτά τα ασθενοφόρα αγοράστηκαν για την προμήθεια ιατρικής περίθαλψης έκτακτης ανάγκης τύπου Β και εντατική φροντίδα τύπου Γ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων