25/09/2023 25/09/2023 Με την ευλογία του Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικολάου, ο Επίσκοπος Ζνεπόλεως κ. Αρσένιος, ανέπεμψε ευχαριστηριακή δέηση στα εγκαίνια θεματικού πάρκου που φέρει την ονομασία «Κήπος του Κόσμου», στην πόλη Πάζαρτζικ της Νότιας Βουλγαρίας, στις 23 Σεπτεμβρίου. Πρόκετιαι για ένα διεθνές κήπο που βρίσκεται στα 112 στρέμματα του πάρκου “Svoboda”. Εκεί 28 ξένες πρεσβείες έχουν φυτεύσει...
25 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2023 - 14:11

Βουλγαρία: Εγκαινιάστηκε ο «Κήπος του Κόσμου» που προάγει την ειρήνη μεταξύ των εθνών

Διαδώστε:
Βουλγαρία: Εγκαινιάστηκε ο «Κήπος του Κόσμου» που προάγει την ειρήνη μεταξύ των εθνών

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικολάου, ο Επίσκοπος Ζνεπόλεως κ. Αρσένιος, ανέπεμψε ευχαριστηριακή δέηση στα εγκαίνια θεματικού πάρκου που φέρει την ονομασία «Κήπος του Κόσμου», στην πόλη Πάζαρτζικ της Νότιας Βουλγαρίας, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Πρόκετιαι για ένα διεθνές κήπο που βρίσκεται στα 112 στρέμματα του πάρκου “Svoboda”. Εκεί 28 ξένες πρεσβείες έχουν φυτεύσει δέντρα και φυτά αντιπροσωπευτικά των χωρών τους. Ο «Κήπος του Κόσμου» συγκεντρώνει φυσικές ομορφιές από όλο τον πλανήτη με στόχο να προβάλλει ένα μήνυμα ειρήνης μεταξύ των εθνών.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Πάζαρτζικ κ. Todor Popov, η Αντιπρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης κα Ροζίτσα Κίροβα, ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ποδοσφαίρου κ. Χρίστο Στόιτσκοφ (θεωρείται ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών στη Βουλγαρία), η πρώην Ολυμπιονίκης κολύμβησης κα. Τάνια Ντανγκαλάκοβα, πρεσβευτές και διπλωμάτες από πολυάριθμες διπλωματικές αποστολές στη χώρα, δημοτικοί σύμβουλοι, κρατικοί αξιωματούχοι, εκατοντάδες κάτοικοι και καλεσμένοι του Πάζαρτζικ.

Ο Επίσκοπος κ. Αρσένιος και οι επίσημοι καλεσμένοι περπάτησαν στις διάφορες γωνιές του «Κήπου του Κόσμου», όπου υπάρχει και ένα τμήμα με φυτά της Ιεράς Μητρόπολης Φιλιππούπολης.

     

   

Με πληροφορίες και φωτογραφίες bg-patriarshia.bg

Περισσότερες φωτογραφίες για τον Κήπο ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων