22/09/2022 23/09/2022 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βάρνας και Μεγάλης Πρεσλάβας κ. Ιωάννης, τελέσθηκε η ακολουθία του Αγιασμού στο μεγαλύτερο νοσοκομείο στο Ντόμπριτς, το MBAL- Ντόμπριτς, το οποίο πρόσφατα ανακαινίστηκε και επέκτεινε το τμήμα επειγόντων περιστατικών. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Ο εκτελεστικός διευθυντής του νοσοκομείου Dr. Georgi Zhelyazkov σημείωσε ότι η ανακαίνιση διήρκεσε ένα χρόνο. Ανέφερε ότι...
22 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2022 - 2:03

Βουλγαρία: Αγιασμός στο μεγαλύτερο νοσοκομείο του Ντόμπριτς

Διαδώστε:
Βουλγαρία: Αγιασμός στο μεγαλύτερο νοσοκομείο του Ντόμπριτς

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βάρνας και Μεγάλης Πρεσλάβας κ. Ιωάννης, τελέσθηκε η ακολουθία του Αγιασμού στο μεγαλύτερο νοσοκομείο στο Ντόμπριτς, το MBAL- Ντόμπριτς, το οποίο πρόσφατα ανακαινίστηκε και επέκτεινε το τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Ο εκτελεστικός διευθυντής του νοσοκομείου Dr. Georgi Zhelyazkov σημείωσε ότι η ανακαίνιση διήρκεσε ένα χρόνο. Ανέφερε ότι το ιατρικό προσωπικό στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, που τα τελευταία 2 χρόνια της πανδημίας “φρόντισαν εμάς – τους κατοίκους του Ντόμπριτς, αξίζουν να εργάζονται σε ένα ανανεωμένο, σύγχρονο τμήμα επειγόντων περιστατικών”.

Μεταξύ των επισήμων της εκδήλωσης ήταν ο Δρ Asen Medjidiev – Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, ο κ. Yordan Yordanov – Δήμαρχος του Δήμου Ντόμπριτς, ο κ. Zdravko Zdravkov – Περιφερειάρχης της Περιφερειακής Διοίκησης Ντόμπριτς, ο Καθ. Dr. Radoslav Radev – Πρόεδρος του ΔΣ της «MBAL- Ντόμπριτς» Α.Δ., και άλλοι.

Η επέκταση του τμήματος επειγόντων περιστατικών εντάσσεται στο πλαίσιο του μεγάλου επενδυτικού έργου «Υποστήριξης για την ανάπτυξη του συστήματος επείγουσας ιατρικής περίθαλψης», του Υπουργείου Υγείας της Βουλγαρίας.

Στόχος είναι η παροχή κατάλληλης και αποτελεσματικής υποδομής για την βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας της ιατρικής περίθαλψης και η εξασφάλιση ίσης πρόσβασης σε ποιοτική ιατρική περίθαλψη σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με τις βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές και απαιτήσεις.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από bg-patriarshia.bg (Георги Великов)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων