17/11/2022 17/11/2022 Με επιστολή της η Ιερά Μητρόπολη Σόφιας καταδικάζει βίντεο το οποίο περιέχει σκηνές βεβήλωσης του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου, στο χωριό Κοβάτσεβτσι του Δήμου Σάμοκοβ. “Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό έργο γυρίστηκε στην επικράτεια το Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου στο χωριό Κοβάτσεβτσι του Δήμου Σάμοκοβ, χωρίς τη συγκατάθεση της εν Βουλγαρία...
17 Νοεμβρίου, 2022 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2022 - 17:23

Βουλγαρία: Καταδίκη βίντεο με ποπ μουσική το οποίο περιέχει σκηνές βεβήλωσης Ιερού Ναού

Διαδώστε:
Βουλγαρία: Καταδίκη βίντεο με ποπ μουσική το οποίο περιέχει σκηνές βεβήλωσης Ιερού Ναού

Με επιστολή της η Ιερά Μητρόπολη Σόφιας καταδικάζει βίντεο το οποίο περιέχει σκηνές βεβήλωσης του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου, στο χωριό Κοβάτσεβτσι του Δήμου Σάμοκοβ.

“Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό έργο γυρίστηκε στην επικράτεια το Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου στο χωριό Κοβάτσεβτσι του Δήμου Σάμοκοβ, χωρίς τη συγκατάθεση της εν Βουλγαρία Ορθοδόξου Εκκλησίας, και χωρίς ποτέ να ειδοποιηθούν οι εκπρόσωποί της.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνή με ημίγυμνη γυναίκα, η οποία είναι μία από τους δύο ερμηνευτές. Η συγκεκριμένη ερμηνεύτρια εμφανίζεται να πατάει και να ανεβαίνει στο καμπαναριό του ναού και να εκτελεί έναν χορό που επιδεικνύει ερωτισμό ακριβώς μπροστά και κάτω από τον σταυρό του τρούλου. Αυτές οι πράξεις αντιπροσωπεύουν άσεμνες ενέργειες που βεβηλώνουν τον Ιερό Ναό και το σύμβολο της χριστιανικής πίστης – τον Τίμιο Σταυρό”, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης.

Όλη η ανακοίνωση ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων