20/05/2019 20/05/2019 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε χθες στο Λόβετς προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Λόβετς κ. Γαβριήλ. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος κ. Γαβριήλ αναφέρθηκε στην ίαση του παραλυτικού από τον Κύριο και προέτρεψε τους πιστούς όπως δεηθούν ο Σωτήρας Χριστός να θεραπεύσει κάθε ασθενική πτυχή του βίου τους. Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε ειδική...
20 Μαΐου, 2019 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2019 - 19:44

Οι παιδικές ψυχές για την “Ανάσταση του Κυρίου”

Διαδώστε:
Οι παιδικές ψυχές για την “Ανάσταση του Κυρίου”

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε χθες στο Λόβετς προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Λόβετς κ. Γαβριήλ. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος κ. Γαβριήλ αναφέρθηκε στην ίαση του παραλυτικού από τον Κύριο και προέτρεψε τους πιστούς όπως δεηθούν ο Σωτήρας Χριστός να θεραπεύσει κάθε ασθενική πτυχή του βίου τους. Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε ειδική τελετή βράβευσης μαθητών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας που είχε ως γενικό θέμα: “Η Ανάσταση του Κυρίου”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων