11/05/2022 12/05/2022 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος χειρουργήθηκε με επιτυχία σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sofiamed της Σόφιας μετά από κάταγμα που υπέστη στο άνω μέρος του αριστερού μηριαίου οστού, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου. Ο Μακαριώτατος αισθάνεται καλά μετά την επέμβαση. Η διαδικασία της αποκατάστασης θα ξεκινήσει αύριο με σκοπό την αποθεραπεία...
11 Μαΐου, 2022 - 21:29
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2022 - 0:23

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος χειρουργήθηκε με επιτυχία σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sofiamed της Σόφιας μετά από κάταγμα που υπέστη στο άνω μέρος του αριστερού μηριαίου οστού, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο Μακαριώτατος αισθάνεται καλά μετά την επέμβαση. Η διαδικασία της αποκατάστασης θα ξεκινήσει αύριο με σκοπό την αποθεραπεία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μακαριώτατος είχε ατύχημα στην Πατριαρχική Κατοικία με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων