23/07/2019 23/07/2019 Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, την Κυριακή 21 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου της Ρίλα. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος με τη συμμετοχή των πατέρων της Μονής. Νωρίτερα τελέστηκε η ακολουθία της διασαλευθείσης Αγίας Τραπέζης. “Ας προσπαθήσουμε όλοι σαν ένας...
23 Ιουλίου, 2019 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2019 - 8:51

“Χρειαζόμαστε την ευλογία του Θεού για να προχωρήσουμε”

Διαδώστε:
“Χρειαζόμαστε την ευλογία του Θεού για να προχωρήσουμε”

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, την Κυριακή 21 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου της Ρίλα.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος με τη συμμετοχή των πατέρων της Μονής. Νωρίτερα τελέστηκε η ακολουθία της διασαλευθείσης Αγίας Τραπέζης.

“Ας προσπαθήσουμε όλοι σαν ένας λαός του Θεού να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα της Ορθόδοξης πίστης στην κοινωνία μας. Χρειαζόμαστε την ευλογία του Θεού για να προχωρήσουμε μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς” ανέφερε στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος ο οποίος εξήρε το έργο που επιτελείται στη Μονή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων