21/12/2022 22/12/2022 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από παιδικές Χορωδίες ακούστηκαν τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, τον αρχαιότερο ναό της Βουλγαρικής πρωτεύουσας. Τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε ενόψει των εορτών με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, διοργάνωσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Lachezar Popov, εφημέριος του ναού της Αγίας Σοφίας και συνεργάτες του. Συμμετείχε η...
21 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2022 - 0:54

Χριστουγεννιάτικη συναυλία παιδιών στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Σόφια

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη συναυλία παιδιών στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Σόφια

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από παιδικές Χορωδίες ακούστηκαν τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, τον αρχαιότερο ναό της Βουλγαρικής πρωτεύουσας.

Τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε ενόψει των εορτών με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, διοργάνωσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Lachezar Popov, εφημέριος του ναού της Αγίας Σοφίας και συνεργάτες του.

Συμμετείχε η παιδική εκκλησιαστική χορωδία «Αγίου Σεραφείμ της Σόφιας» με μαέστρο την Ανέλια Κότσεβα και η παιδική χορωδία «Pim-Pam» υπό τη διεύθυνση της Ιρένα Χρίστοβα.

Στη συναυλία παρευρέθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος, ο οποίος στον χαιρετισμό του συνεχάρη και ευχαρίστησε τα παιδιά για την υπέροχη συναυλία και είπε ότι η γιορτή έφερε τις καρδιές όλων πιο κοντά στα Χριστούγεννα.

Αμέσως μετά στη συναυλία όλα τα παιδιά έλαβαν από τον Θεοφιλέστατο δώρα που ετοίμασαν οι κληρικοί του ναού.

Περισσότερες Φωτογραφίες

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων