01/01/2019 01/01/2019 Ο Καθολικός-Πατριάρχης Γεωργίας, Αρχιεπίσκοπος της κ.κ Ηλίας  εύχεται στο λαό της Γεωργίας  για το νέο έτος. “Απευθύνω χαιρετισμό σε όλους ,ο θεός να σας ευλογεί, ευτυχισμένο το νέο έτος” Δόξα στο υψηλότερο, Θεό η ειρήνη στη γη και  αρετή στους ανθρώπους. Κάθε άνθρωπος θα δώσει δόξα στον Κύριο, ώστε να μπορέσει να εδραιώσει την ειρήνη. Ο άνθρωπος...
01 Ιανουαρίου, 2019 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2019 - 15:18

Aγάπη και Ειρήνη σε όλον τον κόσμο ευχήθηκε ο Πατρ. Γεωργίας

Διαδώστε:
Aγάπη και Ειρήνη σε όλον τον κόσμο ευχήθηκε ο Πατρ. Γεωργίας

Ο Καθολικός-Πατριάρχης Γεωργίας, Αρχιεπίσκοπος της κ.κ Ηλίας  εύχεται στο λαό της Γεωργίας  για το νέο έτος.

“Απευθύνω χαιρετισμό σε όλους ,ο θεός να σας ευλογεί, ευτυχισμένο το νέο έτος”

Δόξα στο υψηλότερο, Θεό η ειρήνη στη γη και  αρετή στους ανθρώπους. Κάθε άνθρωπος θα δώσει δόξα στον Κύριο, ώστε να μπορέσει να εδραιώσει την ειρήνη. Ο άνθρωπος πέφτει, αλλά ο Θεός του δίνει δύναμη, χάρη, και εξακολουθεί να συνεχίζει τον δρόμο της ζωής του. Ο Θεός θα είναι ευχαριστημένος που κάθε άνθρωπος θα εισέλθει στη βασιλεία του.

Πολύ συχνά, οι άνθρωποι πέφτουν στην αμαρτία, αλλά η αμαρτία φεύγει με την εξομολόγηση. Η εξομολόγηση καθαρίζει, θεραπεύει τους ανθρώπους.

Και πάλι, συγχαίρω όλους για το νέο έτος. Μπορεί ο Θεός να είναι ευτυχής που κάθε κακό θα πάει με αυτό το παλιό έτος. Αγάπη, ειρήνη, υπομονή, χαρά, αγάπη στη Γεωργία και σε όλο τον κόσμο.

Η ευλογία του Κυρίου είναι μαζί σας, με τη χάρη και τη γνώση όλων των αγίων και την αιώνια και αιώνια ζωή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων