21/09/2018 21/09/2018 Η εκκλησία ήταν και θα είναι πάντα πολιτικά ουδέτερη, μια δύναμη ενότητας μέσα στο έθνος, ανακοίνωσε ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας, λίγες ημέρες πριν από την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών στη χώρα. Ο Πατριάρχης κάλεσε τους πιστούς να απέχουν από οποιαδήποτε πολιτική ανακοίνωση, απαντώντας ουσιαστικά στις πρόσφατες δηλώσεις που έκαναν Μητροπολίτες της χώρας, οι οποίοι κάλεσαν...
21 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:45

Πατριάρχης Γεωργίας: Η Εκκλησία πρέπει να είναι πολιτικά ουδέτερη

Διαδώστε:
Πατριάρχης Γεωργίας: Η Εκκλησία πρέπει να είναι πολιτικά ουδέτερη

Η εκκλησία ήταν και θα είναι πάντα πολιτικά ουδέτερη, μια δύναμη ενότητας μέσα στο έθνος, ανακοίνωσε ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας, λίγες ημέρες πριν από την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών στη χώρα.

Ο Πατριάρχης κάλεσε τους πιστούς να απέχουν από οποιαδήποτε πολιτική ανακοίνωση, απαντώντας ουσιαστικά στις πρόσφατες δηλώσεις που έκαναν Μητροπολίτες της χώρας, οι οποίοι κάλεσαν τον κόσμο να καταψηφίσει τον ανεξάρτητο υποψήφιου, που στηρίζεται από το κυβερνών “Georgian Dream Party”, Σαλόμ Ζουραμπισβίλι.

“Δυστυχώς, κάποιοι κληρικοί έκαναν ανακοινώσεις με πολιτικό περιεχόμενο αναφορικά με τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, ενώ παράλληλα μιλούν δημοσίως λανθασμένα για τον ένα ή το άλλο πολιτικό πρόσωπο” αναφέρει η ανακοίνωση του Πατριάρχη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων