10/01/2019 10/01/2019 Η Εκκλησία της Γεωργίας δεν πρόκειται να βιαστεί να λάβει απόφαση σχετικά με το αν θα αναγνωρίσει την νέα Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας, δήλωση ο Μητροπολίτης Αχαλκαλάκι και Κουμούρδο, Nikoloz. “Οι Εκκλησίες που προηγούνται της δικής μας στην Ιεραρχία θα πρέπει πρώτα να τοποθετηθούν . Η απόφαση του Οικουμενικού Πατριάρχη να χορηγήσει αυτοκεφαλία στην Ουκρανία...
10 Ιανουαρίου, 2019 - 13:56

“Η Εκκλησία της Γεωργίας δεν βιάζεται να αποφασίσει για το Ουκρανικό”

Διαδώστε:
“Η Εκκλησία της Γεωργίας δεν βιάζεται να αποφασίσει για το Ουκρανικό”

Η Εκκλησία της Γεωργίας δεν πρόκειται να βιαστεί να λάβει απόφαση σχετικά με το αν θα αναγνωρίσει την νέα Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας, δήλωση ο Μητροπολίτης Αχαλκαλάκι και Κουμούρδο, Nikoloz.

“Οι Εκκλησίες που προηγούνται της δικής μας στην Ιεραρχία θα πρέπει πρώτα να τοποθετηθούν . Η απόφαση του Οικουμενικού Πατριάρχη να χορηγήσει αυτοκεφαλία στην Ουκρανία πρέπει να μελετηθεί. Αφενός,  η Εκκλησία της Γεωργίας μπορεί να αναγνωρίσει το δικαίωμα της Ουκρανίας να έχει αυτοκέφαλη εκκλησία, αφετέρου, όμως πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ποιος θα πρέπει να αναγνωρίσει αυτή την αυτοκεφαλία και υπό ποιες προϋποθέσεις”  δήλωσε ο Μητροπολίτης Nikoloz στο Γεωργιανό πρακτορείο ειδήσεων Interpressnews..

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων