01/12/2018 01/12/2018 Πολιτικές και διπλωμαστικές επισκέψεις δέχεται αυτόν τον καιρό ο Πατριάρχης Γεωργίας κ Ηλίας. Μετά την καρποφόρα συνάντηση που είχε με την νέα πρόεδρο της Γεωργίας, κ. Σαλώμη Ζουραμπισβίλι με την οποία συζήτησαν θέματα εκκλησίας κράτους,ο γεωργιανός Πατριάρχης, δέχθηκε και τον νεοδιορισθέντα Πρέσβη των ΗΠΑ κ Ρόη Γουίλσον. Ο νέος Πρέσβης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα...
01 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2018 - 19:21

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στον Γεωργιανό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ο πρέσβης των ΗΠΑ στον Γεωργιανό Πατριάρχη

Πολιτικές και διπλωμαστικές επισκέψεις δέχεται αυτόν τον καιρό ο Πατριάρχης Γεωργίας κ Ηλίας. Μετά την καρποφόρα συνάντηση που είχε με την νέα πρόεδρο της Γεωργίας, κ. Σαλώμη Ζουραμπισβίλι με την οποία συζήτησαν θέματα εκκλησίας κράτους,ο γεωργιανός Πατριάρχης, δέχθηκε και τον νεοδιορισθέντα Πρέσβη των ΗΠΑ κ Ρόη Γουίλσον.

Ο νέος Πρέσβης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που αφορούν την εκκλησία της Γεωργίας και κυρίως τα θέματα που αφορούν το κράτος επισημαίνοντας ότι οι ΗΠΑ, θα συνεχίσουν να ενδιαφέρονται και να στηρίζουν την Γεωργία για την εδαφική της ακεραιότητα αλλά θα συνεργάζονται και με την εκκλησία της Γεωργίας για το μέλλον όλων των Γεωργιανών..

Στη συζήτηση που είχαν οι δυο τους μάλιστα τόνισαν και την αναγκαιότητα επιστροφής των κατεχόμενων εδαφών, στην Γεωργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων