07/01/2019 07/01/2019 Η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγ. Τριάδας στην Τιφλίδα. Στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Επιστολή του ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας έδωσε έμφαση σε μια σειρά από θέματα όπως η ανατροφή των μελλοντικών γενεών, η ελευθερία λόγου, η εκπαίδευση, η ανάγκη να παρθούν μέτρα κατά των εκτρώσεων αλλά και κατά του εθισμού...
07 Ιανουαρίου, 2019 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2019 - 22:02

Πατρ. Γεωργίας: “Να παρθούν μέτρα κατά των εκτρώσεων”

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: “Να παρθούν μέτρα κατά των εκτρώσεων”

Η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγ. Τριάδας στην Τιφλίδα. Στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Επιστολή του ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας έδωσε έμφαση σε μια σειρά από θέματα όπως η ανατροφή των μελλοντικών γενεών, η ελευθερία λόγου, η εκπαίδευση, η ανάγκη να παρθούν μέτρα κατά των εκτρώσεων αλλά και κατά του εθισμού στα ναρκωτικά και στον τζόγο.
“Κάθε εποχή έχει τον δικό της Ηρώδη, ο οποίος δεν αποτρέπει βίαιες, βρόμικες πράξεις και εγκαταλείπει αθώα παιδιά ώστε να υποδουλωθούν και να τους κάνει να ξεχάσουν τον Θεό” αναφέρει η Επιστολή του Πατριάρχη. Ο Πατριάρχης ανέφερε ότι οι πράξεις του Ηρώδη εντοπίζονται με ποικίλους τρόπους στην σύγχρονη εποχή και τόνισε: “οι εκτρώσεις βρεφών, τα ναρκωτικά, ο τζόγος ή οι ανήθικοι τρόποι ζωής σκοτώνουν χιλιάδες νέους ανθρώπους και αυτά τα εγκλήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν από εμάς. Πρέπει να αντιληφθούμε την σημερινή πραγματικότητα ως μια μεγάλη δοκιμασία της πίστης μας και πρέπει να αποφύγουμε το Κακό, κάνοντας το ίδιο για το Κακό που διαπράττεται εναντίον μας. Ας προσπαθήσουμε να μην χάσουμε την ελπίδα για το μέλλον, την αγάπη για τον πλησίον μας και την επιθυμία να τον στηρίξουμε, ας μην χάσουμε την αξιοπρέπεια μας και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις με καλοσύνη”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων