23/12/2018 23/12/2018 Η Σύνοδος της Γεωργιανής Ορθόδοξης Εκκλησίας θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου στις 12:00. Τα μέλη της Συνόδου θα συζητήσουν “σημαντικά θέματα για την Εκκλησία, που συσσωρεύθηκαν πρόσφατα”, ενώ ο Πατριάρχης θα ηγηθεί της συνόδου. «Θα συζητηθούν τα τρέχοντα ζητήματα στην εκκλησία,  φυσικά, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα θέματα με την Ουκρανική Εκκλησία», – δήλωσε ο...
23 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2018 - 15:33

27 Δεκεμβρίου η Σύνοδος του Πατριαρχείου Γεωργίας

Διαδώστε:
27 Δεκεμβρίου η Σύνοδος του Πατριαρχείου Γεωργίας

Η Σύνοδος της Γεωργιανής Ορθόδοξης Εκκλησίας θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου στις 12:00. Τα μέλη της Συνόδου θα συζητήσουν “σημαντικά θέματα για την Εκκλησία, που συσσωρεύθηκαν πρόσφατα”, ενώ ο Πατριάρχης θα ηγηθεί της συνόδου.

«Θα συζητηθούν τα τρέχοντα ζητήματα στην εκκλησία,  φυσικά, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα θέματα με την Ουκρανική Εκκλησία», – δήλωσε ο γραμματέας του Πατριάρχη, Dean Michael Botkoveli.

Ο αρχιερέας Μιχαήλ Μποτκοβέλι εκτιμά ότι είναι ατυχές το γεγονός της αντιπαράθεσης μεταξύ δύο ισχυρών εκκλησιών, της Κωνσταντινούπολης και του Ρωσικού Πατριαρχείου. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Γεωργιανό Πατριαρχείο μελετά τα επιχειρήματα του Πατριαρχείου Μόσχας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων