09/04/2019 09/04/2019 Τριάντα χρόνια πέρασαν από την τραγωδία της 9 Απριλίου 1989 στην Τιφλίδα. 21 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους και εκατοντάδες άλλοι είχαν τραυματιστεί κατά την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων σε ειρηνικούς διαδηλωτές στο κέντρο της γεωργιανής πρωτεύουσας. Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας επισκέφθηκε το μνημείο των πεσόντων για να αποδώσει φόρο τιμής στα θύματα....
09 Απριλίου, 2019 - 16:52

30 χρόνια από την τραγωδία της Τιφλίδας

Διαδώστε:
30 χρόνια από την τραγωδία της Τιφλίδας

Τριάντα χρόνια πέρασαν από την τραγωδία της 9 Απριλίου 1989 στην Τιφλίδα. 21 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους και εκατοντάδες άλλοι είχαν τραυματιστεί κατά την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων σε ειρηνικούς διαδηλωτές στο κέντρο της γεωργιανής πρωτεύουσας. Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας επισκέφθηκε το μνημείο των πεσόντων για να αποδώσει φόρο τιμής στα θύματα. “Είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσουμε εκείνη τη νύχτα. Τα μεσάνυχτα μου είπαν ότι η Γεωργία βρίσκεται σε κίνδυνο. Μου ζητήθηκε να απευθυνθώ στους ανθρώπους. Το βρήκα πολύ δύσκολο. Ένιωσα ότι οι άνθρωποι δεν θα με πίστευαν. Τους καλούσα να εισέλθουν στην Εκκλησία Kashveti για να σωθούν” ανέφερε ο Πατριάρχης κ. Ηλίας όταν ρωτήθηκε για το αν θυμάται εκείνη την νύχτα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων