29/11/2022 29/11/2022 Πλήθον μικρών παιδιών κατέκλισε μαζί με τους γονείς τους τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα καθώς πραγματοποιήθηκε η 66η ομαδική βάπτιση. Πρόκειται για έναν θεσμό πλέον στην χώρα τον οποίο έχει καθιερώσει ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τονώσει την πίστη των Γεωργιανών και την προσήλωσή τους στην...
29 Νοεμβρίου, 2022 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2022 - 11:57

965 παιδιά βαπτίστηκαν στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα

Διαδώστε:
965 παιδιά βαπτίστηκαν στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα

Πλήθον μικρών παιδιών κατέκλισε μαζί με τους γονείς τους τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα καθώς πραγματοποιήθηκε η 66η ομαδική βάπτιση.

Πρόκειται για έναν θεσμό πλέον στην χώρα τον οποίο έχει καθιερώσει ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τονώσει την πίστη των Γεωργιανών και την προσήλωσή τους στην οικογένεια. Ακόμη 965 παιδιά προστέθηκαν στα βαφτιστήρια του Πατριάρχη. Συνολικά ο αριθμός των παιδιών που έχουν βαπτιστεί από την καθιέρωση των ομαδικών βαπτίσεων ανέρχεται σε 45.οοο παιδιά. 

“Ο Θεός είναι μαζί μας! Σας συγχαίρω όλους για αυτή την χαρούμενη ημέρα και την βάπτιση περισσότερων από 900 παιδιών. Να είστε ευτυχισμένοι, να είστε ευτυχισμένοι. Ευλογώ τις οικογένειες σας, τους γονείς σας, τα αδέλφια σας”, ανέφερε ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας ο οποίος συμμετείχε και ο ίδιος στην βάπτιση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων