29/03/2021 29/03/2021 “Η ζωή μας είναι σαν μία σκάλα. Άλλοι ανεβαίνουν κι άλλοι κατεβαίνουν. Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που ανεβαίνει”, αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του χθες 28 Μαρτίου, ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας και αναφέρθηκε στα λόγια το Κυρίου: Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν· ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε· κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν (Αιτείτε, και θα σας...
29 Μαρτίου, 2021 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2021 - 10:06

“Αιτείτε, και θα σας δοθεί, ζητείστε και θα βρείτε”

Διαδώστε:
“Αιτείτε, και θα σας δοθεί, ζητείστε και θα βρείτε”

“Η ζωή μας είναι σαν μία σκάλα. Άλλοι ανεβαίνουν κι άλλοι κατεβαίνουν. Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που ανεβαίνει”, αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του χθες 28 Μαρτίου, ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας και αναφέρθηκε στα λόγια το Κυρίου: Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν· ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε· κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν (Αιτείτε, και θα σας δοθεί, ζητείστε και θα βρείτε, χτυπήστε και θα σας ανοίξουν»: Κατά Ματθαίον 7:7.)
“Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου” τόνισε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι η “η ζωή είναι δύσκολη για έναν άνθρωπο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κύριος βασιλεύει. Ο Κύριος μας δίνει δύναμη και σοφία”

“Πρέπει να σκεφτούμε ειδικά τους νέους, τη μελλοντική μας γενιά. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η νεολαία αυτή περιβάλλεται από αρνητικά γεγονότα. Ο Θεός όμως, δεν θα μας αφήσει, θα μας δώσει δύναμη”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων