29/03/2021 29/03/2021 «Η ζωή μας είναι σαν μία σκάλα. Άλλοι ανεβαίνουν κι άλλοι κατεβαίνουν. Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που ανεβαίνει», αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του χθες 28 Μαρτίου, ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας και αναφέρθηκε στα λόγια το Κυρίου: Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν· ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε· κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν (Αιτείτε, και θα σας...
29 Μαρτίου, 2021 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2021 - 10:06

«Αιτείτε, και θα σας δοθεί, ζητείστε και θα βρείτε»

Διαδώστε:
«Αιτείτε, και θα σας δοθεί, ζητείστε και θα βρείτε»

«Η ζωή μας είναι σαν μία σκάλα. Άλλοι ανεβαίνουν κι άλλοι κατεβαίνουν. Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που ανεβαίνει», αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του χθες 28 Μαρτίου, ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας και αναφέρθηκε στα λόγια το Κυρίου: Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν· ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε· κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν (Αιτείτε, και θα σας δοθεί, ζητείστε και θα βρείτε, χτυπήστε και θα σας ανοίξουν»: Κατά Ματθαίον 7:7.)
«Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου» τόνισε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι η «η ζωή είναι δύσκολη για έναν άνθρωπο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κύριος βασιλεύει. Ο Κύριος μας δίνει δύναμη και σοφία»

«Πρέπει να σκεφτούμε ειδικά τους νέους, τη μελλοντική μας γενιά. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η νεολαία αυτή περιβάλλεται από αρνητικά γεγονότα. Ο Θεός όμως, δεν θα μας αφήσει, θα μας δώσει δύναμη»

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων