29/01/2019 30/01/2019 Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου θα επισκεφτεί την Γεωργία την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου για να συζητήσει το θέμα της αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Κέντρου Τύπου του Πατριαρχείου Γεωργίας, π. Andria Jaghmaidze σε γεωργιανό μέσο ενημέρωσης. Μέλη της αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Σεβ. Μητροπολίτη Γαλλίας κ. Εμμανουήλ θα συναντηθούν με τον...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2019 - 0:02

Αντιπροσωπεία του Οικ. Πατριαρχείου θα μεταβεί στην Γεωργία

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία του Οικ. Πατριαρχείου θα μεταβεί στην Γεωργία

Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου θα επισκεφτεί την Γεωργία την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου για να συζητήσει το θέμα της αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Κέντρου Τύπου του Πατριαρχείου Γεωργίας, π. Andria Jaghmaidze σε γεωργιανό μέσο ενημέρωσης. Μέλη της αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Σεβ. Μητροπολίτη Γαλλίας κ. Εμμανουήλ θα συναντηθούν με τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’.

“Η Κωνσταντινούπολη πήρε την πρωτοβουλία για την επίσκεψη. Πιστεύω ότι η επίσκεψη αυτή δεν μπορεί να αλλάξει δραστικά την θέση της Γεωργιανής Εκκλησίας. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το ζήτημα της Ουκρανικής Εκκλησίας εξετάζονται” τόνισε μεταξύ άλλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων