13/05/2024 13/05/2024 Απάντηση σε όσους επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την αναφορά του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία για την ειρήνη η οποία έγινε στο πλαίσιο του χθεσινής του ομιλίας για την Κυριακή του Θωμά, δίνει με ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο Γεωργίας.  “Η ομιλία της 12ης Μαΐου του Πατριάρχη Γεωργίας Ηλίας στο εκκλησίασμα ήταν κάλεσμα για προσευχή, για τη...
13 Μαΐου, 2024 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2024 - 15:01

Απάντηση του Πατριαρχείου Γεωργίας στην παρερμηνεία του μηνύματος του Πατριάρχη Ηλία

Διαδώστε:
Απάντηση του Πατριαρχείου Γεωργίας στην παρερμηνεία του μηνύματος του Πατριάρχη Ηλία

Απάντηση σε όσους επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την αναφορά του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία για την ειρήνη η οποία έγινε στο πλαίσιο του χθεσινής του ομιλίας για την Κυριακή του Θωμά, δίνει με ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο Γεωργίας. 

“Η ομιλία της 12ης Μαΐου του Πατριάρχη Γεωργίας Ηλίας στο εκκλησίασμα ήταν κάλεσμα για προσευχή, για τη διατήρηση της ειρήνης και της ενότητας. Το να προσπαθείς να το ερμηνεύσεις σε οποιαδήποτε πολιτική βάση είναι λάθος, λυπηρό και διαστρεβλώνει την ουσία της προσευχής. Ας προσευχηθούμε στον Κύριο να ευλογήσει τη Γεωργία με ειρήνη”, αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Διαβάστε επίσης: 

Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας: “Όλοι θέλουμε την ειρήνη”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων