19/02/2019 19/02/2019 Αρχές Φεβρουαρίου,το Αμπού Ντάμπι φιλοξένησε διεθνές συνέδριο με στόχο την ενίσχυση της αδελφοσύνης και τη μείωση της βίας παρουσία διαφόρων θρησκευτικών ηγετών. Τη διάσκεψη παρακολούθησαν ο Πάπας Φραγκίσκος, άλλοι θρησκευτικοί ηγέτες και ιεράρχες. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Γεωργίας εκπροσωπήθηκε από τους: Προϊστάμενο του Τμήματος Εξωτερικών του Πατριαρχείου Γεωργίας, Μητροπολίτη Ζουγκδίδη και Τσάσι Γερασίμι  και Πρύτανη της...
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:02

Απεσταλμένοι του Πατριαρχείου Γεωργίας στο Αμπού Ντάμπι

Διαδώστε:
Απεσταλμένοι του Πατριαρχείου Γεωργίας στο Αμπού Ντάμπι

Αρχές Φεβρουαρίου,το Αμπού Ντάμπι φιλοξένησε διεθνές συνέδριο με στόχο την ενίσχυση της αδελφοσύνης και τη μείωση της βίας παρουσία διαφόρων θρησκευτικών ηγετών.

Τη διάσκεψη παρακολούθησαν ο Πάπας Φραγκίσκος, άλλοι θρησκευτικοί ηγέτες και ιεράρχες. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Γεωργίας εκπροσωπήθηκε από τους: Προϊστάμενο του Τμήματος Εξωτερικών του Πατριαρχείου Γεωργίας, Μητροπολίτη Ζουγκδίδη και Τσάσι Γερασίμι  και Πρύτανη της Θεολογικής Ακαδημίας Τιφλίδας

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη διοργάνωση της διάσκεψης και τα κυριότερα σημεία των εκθέσεων που παρουσιάστηκαν και σημείωσαν ότι τέτοια μέτρα μειώνουν πραγματικά τον εξτρεμισμό και ενισχύουν την ανοχή που είναι καθοριστική για το ειρηνικό μέλλον του κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων