11/03/2020 11/03/2020 Έκκληση προς το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών της χώρας να συμβάλει στην απολύμανση των Ναών απευθύνει το Πατριαρχείο Γεωργίας , τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλές εταιρίες που είναι πρόθυμες να βοηθήσουν και να χρηματοδοτήσουν την εν λόγω διαδικασία. “Είναι καλό ότι η αλληλεγγύη έχει εμφανιστεί στη χώρα και πολλοί επιχειρηματίες έχουν εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσουν τη χώρα”...
11 Μαρτίου, 2020 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2020 - 10:53

Το Πατριαρχείο της Γεωργίας δεν απαγορεύει τις ιερές Ακολουθίες

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο της Γεωργίας δεν απαγορεύει τις ιερές Ακολουθίες

Έκκληση προς το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών της χώρας να συμβάλει στην απολύμανση των Ναών απευθύνει το Πατριαρχείο Γεωργίας , τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλές εταιρίες που είναι πρόθυμες να βοηθήσουν και να χρηματοδοτήσουν την εν λόγω διαδικασία.

“Είναι καλό ότι η αλληλεγγύη έχει εμφανιστεί στη χώρα και πολλοί επιχειρηματίες έχουν εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσουν τη χώρα” αναφέρει εκπρόσωπος του Κέντρου στο πρακτορείο Sputnik-georgia.

Το Πατριαρχείο Γεωργίας καλεί τους πιστούς να τηρούν του κανόνες υγιεινής, διαμηνύοντας ταυτόχρονα ότι δεν πρόκειται να απαγορεύσει τις ιερές Ακολουθίες, ή τη Θεία Κοινωνία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων