12/04/2021 12/04/2021 Διαδικτυακή “επίθεση” δέχτηκε ο λογαριασμός στην πλατφόρμα Facebook του Πατριαρχείου Γεωργίας από ψεύτικους λογαριασμούς. Το Πατριαρχείο εντόπισε περίπου 500 ψευδείς λογαριασμούς με ινδική προέλευση. “Πιστεύουμε ότι μια πιστοποιημένη και αντικειμενική πληροφορία θα φέρει καλύτερη απήχηση στη χώρα, στην κοινωνία, στα μέσα και στην Εκκλησία από μία παραποιημένη και άτιμη συμπεριφορά” τονίζει το Πατριαρχείο Γεωργίας μέσω...
12 Απριλίου, 2021 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2021 - 18:29

Διαδικτυακή “επίθεση” στο Πατριαρχείο Γεωργίας

Διαδώστε:
Διαδικτυακή “επίθεση” στο Πατριαρχείο Γεωργίας

Διαδικτυακή “επίθεση” δέχτηκε ο λογαριασμός στην πλατφόρμα Facebook του Πατριαρχείου Γεωργίας από ψεύτικους λογαριασμούς. Το Πατριαρχείο εντόπισε περίπου 500 ψευδείς λογαριασμούς με ινδική προέλευση.

“Πιστεύουμε ότι μια πιστοποιημένη και αντικειμενική πληροφορία θα φέρει καλύτερη απήχηση στη χώρα, στην κοινωνία, στα μέσα και στην Εκκλησία από μία παραποιημένη και άτιμη συμπεριφορά” τονίζει το Πατριαρχείο Γεωργίας μέσω του γραφείου δημοσίων σχέσεων.

“Σημειώνουμε με λύπη ότι αποκαλύφθηκε μια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης κατά της Εκκλησίας με μια γνωστή μέθοδο των αντιπάλων, τη χρησιμοποίηση ψεύτικων λογαριασμών “bots” και “trolls” στις σελίδες του Πατριαρχείου στο Facebook” επισημαίνει η ανακοίνωση.

“Δυστυχώς στον κόσμο της πληροφορίας η έκφραση μέσω ψεύτικων προφίλ καθώς και άσεμνα και προσβλητικά σχόλια στη σελίδα του Πατριαρχείου Γεωργίας για λογαριασμό ανύπαρκτων προσώπων έγινε σχεδόν καθημερινή”. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων