10/12/2022 10/12/2022 Σε διάψευση των πληροφοριών που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας από μερίδα μέσων ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες και κάνουν λόγο για προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Αντωνίου στο Πατριαρχείο Γεωργίας, προέβη η Υπηρεσία Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου. Επίσης στην σχετική ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι...
10 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2022 - 16:22

Διάψευση για τα περί επίσκεψης του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ στη Γεωργία

Διαδώστε:
Διάψευση για τα περί επίσκεψης του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ στη Γεωργία

Σε διάψευση των πληροφοριών που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας από μερίδα μέσων ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες και κάνουν λόγο για προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Αντωνίου στο Πατριαρχείο Γεωργίας, προέβη η Υπηρεσία Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου.

Επίσης στην σχετική ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι με την ευκαιρία των επικείμενων επετείων εκλογής και Ενθρονίσεως του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’ «δεν προβλέπεται η υποδοχή προσκεκλημένων από το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων αντιπροσωπειών ή μεμονωμένων κοσμικών ή κληρικών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου Γεωργίας:

«Οι πληροφορίες που διαδίδονται ότι ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος (Σεβριούκ) προγραμματίζει επίσκεψη στη Γεωργία δεν ισχύουν και το Πατριαρχείο Γεωργίας δεν προετοιμάζεται για κάτι τέτοιο.

Επιπλέον, επισημαίνουμε ότι αναφορικά με τις επετειακές ημερομηνίες του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας Β’ κ.κ. Ηλία δεν προβλέπεται η υποδοχή προσκεκλημένων από το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων αντιπροσωπειών ή μεμονωμένων κοσμικών ή κληρικών».

 

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων