10/07/2019 10/07/2019 Η έναρξη ενός Διεθνούς Φόρουμ, με την ονομασία “Γεωργιανό Χειρόγραφο” ξεκίνησε στο Εθνικό Κέντρο Χειρογράφων στη Γεωργία. Το Εθνικό Κέντρο Χειρογράφων συνεργάζεται με το το Πανεπιστήμιο της Λουβέν και ως βασικό στόχο έχει την ενημέρωση και προβολή των γεωργιανών χειρογράφων στην επιστημονική κοινότητα και όχι μόνο. Στο φετινό φόρουμ θα πραγματοποιηθούν 23 διαλέξεις μεταξύ των...
10 Ιουλίου, 2019 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2019 - 17:23

Διεθνές Φόρουμ για το “Γεωργιανό Χειρόγραφο”

Διαδώστε:
Διεθνές Φόρουμ για το “Γεωργιανό Χειρόγραφο”

Η έναρξη ενός Διεθνούς Φόρουμ, με την ονομασία “Γεωργιανό Χειρόγραφο” ξεκίνησε στο Εθνικό Κέντρο Χειρογράφων στη Γεωργία.

Το Εθνικό Κέντρο Χειρογράφων συνεργάζεται με το το Πανεπιστήμιο της Λουβέν και ως βασικό στόχο έχει την ενημέρωση και προβολή των γεωργιανών χειρογράφων στην επιστημονική κοινότητα και όχι μόνο.

Στο φετινό φόρουμ θα πραγματοποιηθούν 23 διαλέξεις μεταξύ των οποίων θα αναπτυχθούν ζητήματα σχετικά με τα χειρόγραφα, την επιγραφική και τη σφραγιδογραφία.

Οι μαθητές θα μοιραστούν τα αποτελέσματα της έρευνας και της μεθοδολογίας με τους κορυφαίους επιστήμονες του Κέντρου που μελετούν για επί σειρά τα χειρόγραφα, τα ιστορικά έγγραφα και το αρχειακό υλικό.

Στο «γεωργιανό χειρόγραφο» θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι περίπου 10 χωρών, ενώ οι επιστημονικές συναντήσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 Ιουλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων