31/12/2019 31/12/2019 Επίσκεψη στο Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλίας πραγματοποίησαν γεωργιανοί διπλωμάτες στο διήμερο 27 – 28 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα το κατώφλι της Πατριαρχικής οικείας πέρασαν ο πρέσβης της Γεωργίας στην Αυστρία, συνοδευόμενος από την οικογένειά του και ο πρέσβης της Γεωργίας στην Ιαπωνία.  Αμφότεροι ενημέρωσαν τον Πατριάρχη για τις δράσεις στις χώρες που υπηρετούν και ευχήθηκαν καλή και...
31 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2019 - 14:51

Διπλωμάτες επισκέφθηκαν τον Πατριάρχη Γεωργίας

Διαδώστε:
Διπλωμάτες επισκέφθηκαν τον Πατριάρχη Γεωργίας

Επίσκεψη στο Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλίας πραγματοποίησαν γεωργιανοί διπλωμάτες στο διήμερο 27 – 28 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα το κατώφλι της Πατριαρχικής οικείας πέρασαν ο πρέσβης της Γεωργίας στην Αυστρία, συνοδευόμενος από την οικογένειά του και ο πρέσβης της Γεωργίας στην Ιαπωνία. 

Αμφότεροι ενημέρωσαν τον Πατριάρχη για τις δράσεις στις χώρες που υπηρετούν και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά. Από την πλευρά του ο κ.κ. Ηλίας τους ευχήθηκε να έχουν δύναμη και υγεία στο έργο που επιτελούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων