24/08/2019 24/08/2019 Μια ξεχωριστή ημέρα θα είναι για όλους τους τρόφιμους στα σωφρονιστικά ιδρύματα της Γεωργίας, η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η οποία τιμάται στην χώρα με το παλαιό ημερολόγιο. Όπως γράφουν γεωργιανά μέσα ενημέρωσης, την ημέρα εκείνη και καθώς η περίοδος της νηστείας θα έχει ολοκληρωθεί, οι κρατούμενοι θα παραλάβουν πακέτα με είδη προσωπικής υγιεινής,...
24 Αυγούστου, 2019 - 15:06

Δώρα για τους κρατούμενους ανήμερα της Παναγίας

Διαδώστε:
Δώρα για τους κρατούμενους ανήμερα της Παναγίας

Μια ξεχωριστή ημέρα θα είναι για όλους τους τρόφιμους στα σωφρονιστικά ιδρύματα της Γεωργίας, η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η οποία τιμάται στην χώρα με το παλαιό ημερολόγιο.

Όπως γράφουν γεωργιανά μέσα ενημέρωσης, την ημέρα εκείνη και καθώς η περίοδος της νηστείας θα έχει ολοκληρωθεί, οι κρατούμενοι θα παραλάβουν πακέτα με είδη προσωπικής υγιεινής, είδη ένδυσης και τρόφιμα.
Τα πακέτα μπορούν να παραδίδουν συγγενείς των τροφίμων στα σωφρονιστικά ιδρύματα στις 26 και 27 Αυγούστου από τις 09.00-18.00.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων